Месечна Архива: November, 2023

Новото издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес...

Две нови награди за Манчевски, „Кајмак“ стартува во холандските кина, распродаден во Лондон

Уште две нови меѓународни награди освои овој месец најтрофејниот...

Новото издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес...
spot_img

Popular

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес...

Италијански дизајн во Скопје

Деновите на италијански дизајн во Скопје почнуваат на 14...

Второ издание на „Клинци“ – младинско книжевно читање и изложба во петок

Младите автори Викторија Ангеловска, Драгана Стојадиновска, Софија Тодоровска и Дамјан Златановски ќе читаат...

„Анатомија на неверството“ вечер во театар „Комедија“

Вечерва, со почеток од 20 часот во Театар Комедија...

Изложба на светски познатиот уметник Јонас Стал во МСУ

На 1-ви март во Музејот на современата уметност –...