Новото издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
275
Reklama

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова изданние се најдоа следните песни и изведувачи:

1. Фико и Муфи – Иде зима

 

2. Дарко Андонов – Со кого заспиваш

 

3. Fic & The Invisibles – Марија

 

4. SMUT – Ветувам нема да молчам

 

5. Red18 – Единствен