"Скопје се буди" - Утринска програма

Секој работен ден од 8 до 11 Скопје се буди во ритамот на Македонската музика......

"Урбан драјв" - Пладневна програма

Секој работен ден од 15 до 17 часот,се возиме низ градските улици....

"Urban Fresh Release"

"Urban Fresh Release" е музичка емисија која има за цел да ја промовира новосоздадената македонска забавна музика.Премиерното издание секоја среда,ги промовира песните кои се издадени изминатата недела.

"Silent Coffee" на Урбан ФМ

"Silent Coffee" Или тивко кафе е получасовна музичка емисија креирана и создадена од македонски ДиЏеи и содржи преработки од исклучиво македонски песни и автори.

Translate »