Новото издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
209
Reklama

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова изданние се најдоа следните песни и изведувачи:

1. ДНК и Врчак – Посреќна

2. Дина Јашари – Не сум твој сон

3. М&M – Мама

4. Мелани Тарчуловски – Камерон