Ново издание на Урбан фреш рилиз на 90.8

0
45
Reklama

Кои се најновите македонски музички рефрени што од денеска ги слушаме на Урбан фм?

Дупер – Со тебе не гледам саат (бејбе)

Fiko x Inserta – Срце ладно

Cosplay – Ti

Josif x Lara x Luna x Duper

Aleksandar Spasencovski – Ke kazev se

Darrus x Jule Novak

Just RB x Nikifor – Sexy body