Актуелно
Вести

Ново издание на Урбан фреш рилиз на 90.8

Кои се најновите македонски музички рефрени што од денеска ги слушаме на Урбан фм? Дупер - Со тебе не гледам саат (бејбе) https://www.youtube.com/watch?v=_idzF7gjEcQ&ab_channel=DUPER Fiko x Inserta - Срце ладно https://www.youtube.com/watch?v=WxzPgijJnuw&ab_channel=GorillaTV Cosplay - Ti https://www.youtube.com/watch?si=14NTWm4h10dqY8Oe&v=2VSLP08ZPtI&feature=youtu.be Josif x Lara x Luna x Duper https://www.youtube.com/watch?v=m48ifkreg8Q&ab_channel=UniverzumMusic Aleksandar Spasencovski - Ke kazev se https://www.youtube.com/watch?v=UeJS9FaMPDw&ab_channel=AleksandarSpasencovski Darrus x Jule Novak https://www.youtube.com/watch?v=5kOFsiG7fXY&ab_channel=Outsiders Just RB x Nikifor - Sexy body https://www.youtube.com/watch?v=Ome4c44bHz4&ab_channel=JustRBProduction

Вести
на Урбан ФМ

Социјални
мрежи

1,862 следбеници
следете

Пријатели
на Урбан ФМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

"Скопје се буди" - Утринска програма

Секој работен ден од 8 до 11Скопје се буди во ритамот на Македонската музика......

"Урбан драјв" - Попладневна програма

Секој работен ден од 15 до 17 часот,се возиме низ градските улици....

"Urban Fresh Release"

"Urban Fresh Release" е музичка емисија која има за цел да ја промовира новосоздадената македонска забавна музика.Премиерното издание секоја среда,ги промовира песните кои се издадени изминатата недела.

"Silent Coffee" на Урбан ФМ

"Silent Coffee" Или тивко кафе е получасовна музичка емисија креирана и создадена од македонски ДиЏеи и содржи преработки од исклучиво македонски песни и автори.

"Артист на неделата" на Урбан ФМ

НАСКОРО…..НАСКОРО….на Урбан ФМ нова содржина!!!!

spot_img
spot_img

Музички цитати

Music Quotes
In '92 - '93, I was at that age when I was looking for my identity and that's when I found dance music and I really fell in love with it.
Armin van Buuren
Armin van Buuren
Citatis.com

Инфо слајдер

Музички вестии информации
на Урбан ФМ

СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ со концерт на Артан Лили (Белград) и Занаду (Скопје) во МКЦ

Музичката програма на платформата СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ продолжува и овој петок на 8 март со уште еден целовечерен настан кој ќе се одржи во Младинскиот културен...

Ивона Јо го промовираше спотот за песната „Друго“

Поп пејачката Ивона Јо, денеска во кафе барот Мартини на јавноста и ја претстави својата нова песна која го носи насловот „Друго“. Пејачката имаше промоција...

МКЦ ќе се претвори во целовечерен подиум каде ќе се ужива со македонска музика

Во деновите што доаѓаат во декември, постои хипнотизирачка аура на свечености и забави што му претходат на традиционалниот дочек на Нова Година. Многумина го...
spot_img
spot_img
spot_img
Translate »