Урбан ФМ Инфо

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Кои се новите македонски музички рефрени? Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8! Зрачиме македонски со најдобриот музички звук! Dreamers - Мали нешта https://www.youtube.com/watch?v=e6X9TMvPGv4 2. Меморија - За тебе https://www.youtube.com/watch?v=Kd0_Digy25w   3. LXRD x AVEIRO - Доминатико https://www.youtube.com/watch?v=hCvK6634fyA  

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Кои се новите македонски музички рефрени? Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8! Зрачиме македонски со најдобриот музички звук! Даан и Тијана Периќ - Кога Знам https://www.youtube.com/watch?v=Ibb99nsif9c   Тони Зен и Нино Васков - Smoothzilla https://www.youtube.com/watch?v=eXJ37J5sqqg   Дени - Bounce https://www.youtube.com/watch?v=ECki1HPuz9E   Moira - Арома(н)тична https://www.youtube.com/watch?v=Wd0WgNuR-2s   Боно и Гокшата - (Слаткаристика - Терориста ремикс) https://www.youtube.com/watch?v=u1O7NN2idG0

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Кои се новите македонски музички рефрени? Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8! Зрачиме македонски со најдобриот музички звук! Дупер- Тие места https://www.youtube.com/watch?v=zKJLKS4XdcQ   Инсерта и Шаро - Љуби,љуби https://www.youtube.com/watch?v=2QSU_fb7dX4   Каrayan - Мит https://www.youtube.com/watch?v=k5N0d4cnOWA   Starboy- Snowboard https://www.youtube.com/watch?v=7kXBYPnodqk   Димса - Маалски https://www.youtube.com/watch?v=s17aaciIy3M

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Кои се новите македонски музички рефрени? Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8! Зрачиме македонски со најдобриот музички звук! Бојана - Лажни светови https://www.youtube.com/watch?v=nm5tMprgkz4   Gizdayz- Мамурен https://www.youtube.com/watch?v=wjPM7Y032bs   Nocce - Динг донг https://www.youtube.com/watch?v=u9OKJlh6gKU   Yon Idi - Going down https://www.youtube.com/watch?v=dv8j5D5s2bk

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова издание се најдоа следните песни и изведувачи: Наташа Миха - Инферно https://www.youtube.com/watch?v=7ynE_4uDm5g&ab_channel=NatashaMiha 2. Славчо Крежески - Одведи ме дома https://www.youtube.com/watch?v=cYP5FfRuwTs&ab_channel=SlavcoKrezeski 3. МГ - Мирис на зло https://www.youtube.com/watch?v=Krnwl4ySOq0&ab_channel=Mg 4. Young Dadi & Mlada Beba - Pusti da te vozi https://www.youtube.com/watch?v=1VFmuNKdphU&ab_channel=YoungDadi   5. Darrus - Судбина https://www.youtube.com/watch?v=I5wLa7F2yMc&ab_channel=NSTunes

Најнови вести

Шопен под отворено небо со Дино Имери

Несекојдневен музички настан организиран од Амбасадата на Република Полска,...

„Табу република“ и „Напуштена иднина“ во продолжение на Јубилејното издание на Танц Фест

Фестивалот Танц-Фест Скопје 2024 кој годинава го прославува јубилејот...

Поетско музичка вечер по повод светскиот ден на џезот

В петок (26 април) од 20 часот, во бифето...

„Молитви на моето тело“ вечерва на Танц фест Скопје

Балетскиот триптих „Молитви на моето тело“ е вечерва (23...
Translate »