Месечна Архива: December, 2023

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес...

МКЦ ќе се претвори во целовечерен подиум каде ќе се ужива со македонска музика

Во деновите што доаѓаат во декември, постои хипнотизирачка аура...

Акустичен концерт на Дина Јашари во КИЦ

Во четврток 14.12.2023 во Културно информативниот центар – Скопје,...
spot_img

Popular

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес...

Италијански дизајн во Скопје

Деновите на италијански дизајн во Скопје почнуваат на 14...

Второ издание на „Клинци“ – младинско книжевно читање и изложба во петок

Младите автори Викторија Ангеловска, Драгана Стојадиновска, Софија Тодоровска и Дамјан Златановски ќе читаат...

„Анатомија на неверството“ вечер во театар „Комедија“

Вечерва, со почеток од 20 часот во Театар Комедија...

Изложба на светски познатиот уметник Јонас Стал во МСУ

На 1-ви март во Музејот на современата уметност –...