Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
655
Reklama

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова издание се најдоа следните песни и изведувачи:

  1. Young Dadi – Role Model

2. Aleksandra Janeva – Od vreme na vreme

3. Pajak x Jovan Jovanov – Magija

4. Sarah Mace – Oci Vselena

5. Vertigo – Sonuvam

6. Darrus – Amajlija

7. RAM – Ponekogas

8. David Todorov – Podobro da ne znaes