Урбан ФМ е Генерален прокровител на Макфест 2023

0
288
Reklama

Со особено задоволство Ве информираме дека Урбан ФМ Радио е Генерален покровител на овогодинешното 38-мо издание на Макфест.

Оваа година, најреномираниот фестивал на забавни мелодии Макфест ќе се одржи на 20-ти и 21-ви октомври 2023 година, во Домот на култура „Ацо Шопов“ во Штип. На фестивалот годинава ќе настапат Владо Јаневски, Андријана Јаневска, Љубојна, Ламбе Алабаковски и Полина, Бојана Скендеровски, Александар Тарабунов, Симона Попоска, Марија Спасовска, Таско…

Урбан ФМ Радио воедно е медиумски покровител на фестивалот и ќе врши директен пренос од двете фестивалски вечери со свое студио токму од бекстеџот на фестивалот во Домот на култура „Ацо Шопов“ во Штип.