Листа на изведувачи на двете фесивалски вечери на Макфест 2023

0
266
Reklama

Познати се изведувачите кои ќе настапат на двете фестивалски вечери на триесет и осмото издание на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ кој ќе се одржи на 20 и 21 октомври во Домот на култура „Ацо Шопов“ во Штип, а на кој оваа година Генерален покровител е Урбан ФМ Радио

Во продлжените е листа на изведувачи на двете фесивалски вечери: