Ивона Јо го промовираше спотот за песната „Друго“

0
100
Reklama

Поп пејачката Ивона Јо, денеска во кафе барот Мартини на јавноста и ја претстави својата нова песна која го носи насловот „Друго“.

Пејачката имаше промоција на песната и спотот пред нејзините фанови, естрадни пријатели и новинарите.

„Друго“ е песна на која Ивона работела шест месеци. Како композитор и аранжер се потпишува Илија Ќосевски, текстот е на Весна Малинова, режијата на спотот е на Мартин Трајановски, а камерата и видео монтажа на Били.