Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
178
Reklama

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова издание се најдоа следните песни и изведувачи:

1. Druggy & Kacar – Da ve chujam

 

2. Ивона Јо – Друго

 

3. Јосиф – Соба 502

 

4. Стефанија – Бегаш

 

5. LV$T – CRIM$ON//GOLGOTHA