Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
90
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

  1. Dreamers – Мали нешта

2. Меморија – За тебе

 

3. LXRD x AVEIRO – Доминатико