Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
91
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

Даан и Тијана Периќ – Кога Знам

 

Тони Зен и Нино Васков – Smoothzilla

 

Дени – Bounce

 

Moira – Арома(н)тична

 

Боно и Гокшата – (Слаткаристика – Терориста ремикс)