Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
40
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

  1. Мартија – Анатомија

 

2. Karayan – Proletni dozdovi

 

3. KEM – Taxi driver flow

 

4. GEN – Bandita

 

5. Adhade- Trka vo lavirint

 

6. 24 Andrej & 24 Ace- Coupe

 

7. Smoke panda, Skiter & Deni – Jeronimo

 

8. Joker – Sol na rana

 

9. Brass Brothers & MIYATTA – I Wanted More