Тамара Стојковска на Урбан ФМ

0
175
Reklama

Денес во живо во емисијата Урбан Драјв ќе гостува Тамара Стојковска. Марко ќе биде домаќин, а ќе ја промовира песната „Не е до мене“ која е дел од најновото издание на „Урбан Фреш Рилис“.