Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
55
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

  1. Бони – Срце ледено

 

2.Марија Спасовска – Минато

 

3. Vntonio – Laden Svet (feat Gele)