Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
125
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

  1. Mapeco – Shopping addict

 

2. Superhiks & Foltin – Sila i Nervoza