Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
150
Reklama

Новото издание на емисијата Урбан Фреш Рилис од денес е во етер. Ја промовираме новосоздадената македонска забавна музика објавена изминатата недела. Во ова издание се најдоа следните песни и изведувачи:

  1. Наташа Миха – Инферно

2. Славчо Крежески – Одведи ме дома

3. МГ – Мирис на зло

4. Young Dadi & Mlada Beba – Pusti da te vozi

 

5. Darrus – Судбина