Актуелно
Вести

Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

Кои се новите македонски музички рефрени? Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8! Зрачиме македонски со најдобриот музички звук! Мартија - Анатомија https://www.youtube.com/watch?v=07ca4RaB8Xk&ab_channel=MARTIJA   2....

Вести
на Урбан ФМ

Шесто издание на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца и млади „Литера 2024“

Почнувајќи од денес па се до 18 мај 2024 година, ќе се одржи шестото издание на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца...

Социјални
мрежи

Пријатели
на Урбан ФМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

"Скопје се буди" - Утринска програма

Секој работен ден од 8 до 11 часот се Скопје се буди во ритамот на македонската музика. Најновите музички изданија ги слушаме заедно со Марија Димишкова.

"Урбан драјв" - Попладневна програма

Секој работен ден од 15 до 17 часот, се восиме низ градските улици и ја слушаме најдобрата македонска музика со Марко Марк.

"Urban Fresh Release"

“Urban Fresh Release” е музичка емисија која има за цел да ја промовира новосоздадената македонска забавна музика.Премиерното издание секоја среда,ги промовира песните кои се издадени изминатата недела.

"Silent Coffee" на Урбан ФМ

“Silent Coffee” Или тивко кафе е получасовна музичка емисија креирана и создадена од македонски ДиЏеи и содржи преработки од исклучиво македонски песни и автори.

"Артист на неделата" на Урбан ФМ

НАСКОРО…..НАСКОРО….на Урбан ФМ нова содржина!!!!

Инфо слајдер

радио подкаст
на Урбан ФМ

Музички вести
на Урбан ФМ

СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ со концерт на Артан Лили (Белград) и Занаду (Скопје) во МКЦ

Музичката програма на платформата СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ продолжува и овој петок на 8 март со уште еден целовечерен настан кој ќе се одржи во Младинскиот културен...
Translate »