Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
160
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

Дупер- Тие места

 

Инсерта и Шаро – Љуби,љуби

 

Каrayan – Мит

 

Starboy- Snowboard

 

Димса – Маалски