Ново издание на Урбан Фреш Рилис во етер

0
124
Reklama

Кои се новите македонски музички рефрени?
Од денеска, ново издание на Урбан Фреш Рилиз на фреквенцијата 90.8!
Зрачиме македонски со најдобриот музички звук!

Бојана – Лажни светови

 

Gizdayz- Мамурен

 

Nocce – Динг донг

 

Yon Idi – Going down