Дарко Андонов гостин на Урбан ФМ

0
163
Reklama

Во последното издание емисијата Скопје се буди со Марија гостин беше Дарко Андонов. Дарко ја промовираше неговата последна песна “Мојот свет” која беше дел од претпоследното издание на „Урбан Фреш Рилис“.