“Urban Fresh Release” на Урбан ФМ

0
121

“Urban Fresh Release” е музичка емисија која има за цел да ја промовира новосоздадената македонска забавна музика.Премиерното издание секоја среда,ги промовира песните кои се издадени изминатата недела.