Скопје се буди / Утринска програма

Скопје се буди со Марија

Секој работен ден од 8 до 11 часот се Скопје се буди во ритамот на македонската музика. Најновите музички изданија ги слушаме заедно со Марија Димишкова.  

Најнови вести

Две нови награди за Манчевски, „Кајмак“ стартува во холандските кина, распродаден во Лондон

Уште две нови меѓународни награди освои овој месец најтрофејниот...

Премиера на претставата „Како ќе го делиме мачорот“ во среда во Театарот за деца и младинци

Младинската претстава „Како ќе го делиме мачорот“ во Театарот...

Роденденски концерт на Македонската филхармонија

Овој четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на...